Tavoita viiden huipputapahtuman ostopotentiaali yhdellä kertaa!

Sieppaa

 

 

Kädentaito on osa  ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia tapahtumakokonaisuutta, jossa ohjelmaa löytyy kaiken ikäisille aina vauvasta vaariin. Elmaan tullaan viettämään aikaa, hakemaan uusia ideoita sekä tekemään ostoksia itselle ja joulupukin konttiin.

Kädentaidon näytteilleasettajana tavoitat ostovoimaiset pääkaupunkiseutulaiset aikuiset, joille laatu ja tuotteen alkuperä merkitsee enemmän kuin määrä. Kädentaidon kävijät tekevät ostoksia itselleen, perheilleen sekä Pukinkonttia silmällä pitäen.

  • Tapahtuma sopii yrityksille, jotka myyvät valmiita tuotteita tai tarjoavat tarvikkeita kävijöiden omaan harrastamiseen.

Tapahtumakokonaisuudessa vieraili syksyllä 2016 yli 37 000 kävijää.

Sieppaa

 

Tuoteryhmät:


• Käsityöt • Käsityötarvikkeet • Askartelu
• Käsityödesign • Alan liitot ja yhdistykset

 

HUOM! Mikäli olet kiinnostunut järjestämään työpajoja Kädentaidon työnäytösalueella mainitse tästä jo osastoa varatessasi. Mielenkiintoisimmat työpajat saavat ilmaista lisänäkyvyyttä Kädentaidon Facebookissa ja nettisivuilla!

 

osastoratkaisut ja hinnat varaa osasto Sijainti ja kartta

 

Ota yhteyttä

Sieppaa

Tuija Ekegren
myyntipäällikkö
tuija.ekegren@messukeskus.com
puh: 045 674 4046

eMessukeskus-asiointipalvelu on käytössäsi heti varauksen jälkeen Sieppaa

eMessukeskus tuo kaiken messuosallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Uudesta eMessukeskus-verkkopalvelusta löydät tietoa messuille osallistumisesta (mm. osallistumisratkaisut ja –ehdot sekä hinnat), tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia ja ohjelmatietoja sekä lehdistötiedotteita.
eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

 

siirry eMessukeskukseen

Lataa käyttöösi tapahtuman logot ja bannerit

Ennakkomarkkinointi on tärkeä osa messuosallistumista. Muistathan siis kertoa myös omille asiakkaillesi esimerkiksi nettisivuilla ja uutiskirjeissä, että olet mukana messuilla.

Lataa tästä käyttöösi logot ja bannerit. Mikäli tarvitset sähköiseen markkinointiin muun kokoisia bannereita. Ota meihin yhteyttä.

Lue lisää

Digitaaliset näkyvyydet

Messukeskuksen lukuisilla diginäkyvyyksillä tehostat yrityksesi myyntiä ja lisäät näkyvyyttä myös osastosi ulkopuolelle. 

Voit näkyä esimerkiksi klubikirjeissä, bannerilla tapahtuman nettisivuilla, lukuisilla diginäytöillä tai uutuutena nyt myös lisätyssä todellisuudessa AR-sovelluksessa

lue lisää